Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Expbota/fishbota/taskera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewną sprawę. Co się stało z EasyMetin2 ? Pamiętam jak miałem darmową wersję grałem tydzień. I nie grałem już metka. Teraz po prawie roku przerwy chciałbym wrócić i potrzebuje expbota. Jednak EasyMetin jest ponoć płatny. Czy to prawda ?

Jeśli tak czy istnieje jakiś darmowy expbot (może być gorszy od eM) ?

Mam też drugie pytanie:

Kto da mi link do jakiegoś dobrego fishbota najlepiej w wersji PL ale może być GER albo ANG ?

I ostatnie pytanie o taskera.

Czy może być to np. Tasker ze strony dobreprogramy.pl ? Czy gdzieś na forum jest link ?

I czy w ogóle tasker jest skuteczny gdy np. użyję go przy kowalu ?

Opublikowano

Dzięki, mam jeszcze pytanie znalazłem gdzieś temat o blokowaniu HS'a. Ja też mam to zrobić czy tych botów GM-i raczej nie powinni wykryć ?

Opublikowano

Jeżeli używasz jakiegokolwiek hacka gm nadal może go wykryć, ale logi o tym, że używasz hacków przy włączeniu metina nie lecą do Teamu metin2.

HS daje tylko tyle, że za samo posiadanie nie dostaniesz prawdopodobnie bana, a za używanie, jeżeli ktoś Cie zgłosi do supportu tak.

Opublikowano

Dzięki, mam jeszcze pytanie znalazłem gdzieś temat o blokowaniu HS'a. Ja też mam to zrobić czy tych botów GM-i raczej nie powinni wykryć ?

zawsze jest jakas szansa

Wszystkie tuty o blokowaniu HS znajdziesz tutaj :

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...